Category Archives: Bodor Sunda

Ulah Seuri

Wanci sareupna si Ujang keur anteng nongton tipi di tengah imah. Diluar hujan gede mawa angin jeung gelap pating jeleger. Si Ujang ongkoh-ongkoh weh, jiga nu teu malire duka teu ngadangueun mah Ema na gogorowokan titadi keneh. “Ujaang.. Ujaaang.. geura … Continue reading

Posted in Berbagi Cerita, Bodor Sunda | Tagged , | 4 Comments